Taşova İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneğinin ve Taşova Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlemiş olduğu Gençlik Şöleninde Taşova’da farklı bir rüzgar esti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Amasya’ya teşriflerinin 105. Yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen konserde muhteşem sunumları ile tanınan Serkan Aksarı sunuculuk yaparken, HEISENBAND rock grubunun ve Seren Uzun’un verdikleri konser Taşova’lı gençleri ayrı ayrı coşturdu.

Taşova Yine İlke İmza Attı

Milli Mücadelenin ilk adımlarının atıldığı Amasya’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Amasya’ya teşriflerinin 105. Yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen konser Gazi Paşa’nın Amasya’ya gelişini kutlayan ilk ilçe olarak akıllara kazındı.

Orta Doğu'ya Bakıyorum ve Ülkemin ne Kadar Güzel Olduğunu Görüyorum

Taşova İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği başkanı Kasım Alper Özdemir, yaptığı konuşmada,  Hep birlikte umudu, sevgiyi, aşkı, inancı ve bütün güzellikleri birlikte yaşadıklarını belirten Özdemir, "Suriye'ye, Filistin'e, Orta Doğu'ya bakıyorum ve ülkemin ne kadar güzel olduğunu, demokrasiye ve Cumhuriyete nasıl sahip çıktığını ve önemsediğini görüyorum. Mustafa Kemal Atatürk bağımsızlık ateşini yaktığı Amasya'da 'Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır' diyerek Türk milletine ne kadar güvendiğini göstermiştir. Sayın belediye başkanımızdan bu millet bahçesinin isminin Gazi Mustafa Kemal Atatürk Millet Bahçesi olarak adının verilmesini rica ediyoruz.

Millet Bahçesi İsmi Değişecek

Taşova Belediye Başkanı Ömer Özalp konuşmasında; Taşova Belediyesi olarak bu tür etkinliklerin her zaman arkasında duracağız. Millet bahçesinin ismi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Millet Bahçesi olarak çok yakıştı, bu konuyu belediye meclisimizde görüşüp değiştireceğiz. Dedi.