EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanı tüm yurtta sürüyor. Türkiye- Avusturya maçı, Millet Bahçesinde canlı olarak dev ekranda izlendi.

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında mücadele eden Türkiye A Millî Futbol Takımı, Avusturya ile karşı karşıya geldi.. Türkiye’nin EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasındaki dördüncü müsabakası Taşova Millet Bahçesinde kurulan dev ekranda izlendi.

A Milli Takımımız, EURO 2024 Son 16 Turu'nda Avusturya ile kozlarını paylaştı. F Grubu'ndan ikinci çıkan Ay Yıldızlı ekibimiz, Avusturya engelini 2-1'lik skorla geçti ve adını Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finale yazdırdı. A Milli Takımımızın çeyrek finaldeki rakibi ise Hollanda oldu.

 Leipzig Stadyumu'nda oynanan maçı A Milli Futbol Takımımız Merih Demiral'ın golleri ile 2-1 kazandı. Bu sonucun ardından Ay Yıldızlılar, EURO 2024'te adını çeyrek finale yazdırdı ve Hollanda ile eşleşti. Avusturya ise turnuvaya veda etti.

Maç başında açıklama yapan Taşova Belediye Başkanı Ömer Özalp, bu tür Milli Takım maçlarımız her zaman millet bahçesinde yayınlanacak, Ayrıca Millet Bahçemizde Ünlü bir sanatçının konser çalışmaları için harekete geçtik Millet bahçesinde Tüm Taşovalılar yaz boyu eylenecek. İfadelerini kullandı.