İlçemiz Devlet Hastanesi’nde boş bulunan Başhekimliğine atanan ve 17 Ocak 2024 Çarşamba günü göreve başlayan Dr. Mustafa Kağan Coşkun’un göreve gelişinden bugüne kadar hastane içinde yapılan çalışmalar paylaşıldı.

17 Ocak 2024 Çarşamba gününden gerçekleştirilen ziyarette basın mensuplarına konuşan Başhekim Dr. Mustafa Kağan Coşkun, “Buraya isteyerek geldim. Taşova Devlet Hastanesi’nin sorunlarını bilerek geldim. İlk planda yapılması gereken neler varsa yapacağız. Amacımız Taşova Devlet Hastanesi’nin Taşovalı vatandaşlarımıza daha iyi bir kalitede hizmet vermesini sağlamak” ifadelerini kullanmıştı.

“Bunlar İlk 6 ayda yaptığımız hizmetler”

Dr. Mustafa Kağan Coşkun’un gelmesinin ardından hastane içerisinde çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada; “Erbaa Devlet Hastanesi ile ultrason ve MR Cihazı için aynı gün çekilmesi ile ilgili protokol yaptık. Tomografi cihazımız hizmete başladı. Palyatif servisimiz açıldı. 85 yaş üzeri hastalara evde sağlık hizmetimiz başladı. Hastanemiz Ek hizmet binası inşaatı devam ediyor, panaromik diş cihazı kurulumu da devam ediyor, eylül ayında faaliyete geçmesi planlanıyor. Bunlar İlk 6 ayda yaptığımız hizmetler yeni dönemde

de eksik uzman branşlarımızla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İl sağlık Müdürlüğümüze de destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.