"EMEKLİLER! Birlik olursak daha güçlü oluruz, Birlikte hareket edersek sesimizi herkes duyar! Siyasallaşmış Sendikalarla, gelinen yer, durumumuz ortada... Hiçbir Konfederasyonun diğerini, SARI SENDİKA olarak suçlamasına gerek yok, Hepsinin rengi belli. Şimdi saymayalım

Peki, Bizler ne yapabiliriz?

Yakınmayı, birbirimizle tartışmayı, ona oy verdin, Buna destek oldun sözlerini bir kenara bırakıp, EMEKLİLER olarak bir araya gelmeliyiz.

Sizlere söz veriyorum!

BAĞIMSIZ EMEKLİLER SENDİKASI AMASYA İL BAŞKANI olarak, Sendikamız çatısı altında olan her üyemiz, Düşüncesi, inancı ve Siyasi parti üyeliği sebebiyle ötekileştirilmeyecek. Her üyemiz, fikrini özgürce söyleyecek. Kuracağımız yönetim ve Danışma kurulumuz herkesi kucaklayacak. Önceliğimiz Emekli, Hedefimiz, Mutlu Emeklilerin yaşadığı Amasya...

  Kimseden bir şey dilenmeyeceğiz, isteyeceğiz... Bizlere destek olanı da olmayanı da bileceksiniz. Kendi yaramızı saracak gücümüz var. Yeter ki kendinize inanın ve güvenin. Şunu biliyoruz, bir gün herkes Emekli olacak. AMASYA İL VE İLÇE'lerimiz de, Sendikamızda görev almak, üye olmak isteyen, Maaş alan Bütün Emeklilerimize kapımız ardına kadar açık.

Ben, Bu görevi kabul ederken, rahatsız olmak için kabul ettim. Günün her saatinde beni arayabilirsiniz.

Hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Not. Beni arayıp ya da mesaj ile isminizi yazdırırsanız, AMASYA WHATSAPP Grubumuza sizi kayıt eder, Bütün gelişmelerden sizi haberdar ederim.

Ramazan Cenik

BES-SEN AMASYA İL BAŞKANI

GMS.0544 360 05 05