Milli Eğitim Müdürü Mustafa TÜMER uyum haftası dolayısı ile ilçemiz Yeşilırmak Şehit Ferhat BOLAT ilkokulunu ziyaret etti.

  Yeni Eğitim Öğretim Yılının hayırlı olmasını dileyen Milli Eğitim Müdürü "İki aylık bir tatilden sonra tekrar öğrenci ve okullarımıza kavuşmanın sevincini yaşamaktayız. Hep birlikte Taşova'mızın eğitim seviyesini daha yukarılara çıkarmak için çok çalışacağız. İlkokullar her zaman dediğimiz gibi çok önemli, burada iyi bir temel atılması gerekiyor, ilkokullar bizim için çok önemli. Yeni Eğitim Öğretim yılımızı kazasız belasız başarılı bir şekilde tamlamayı temenni ediyorum.

   Eğitim camiası her yerde olduğu gibi Taşova ilçemizde de geniş bir camiadır. Hayatı şekillendiren ve hayata yön veren eğitim camiasıdır. Hayat planlarımızı okullara göre yapmaktayız. Bugün itibari ile tüm yurtta bu heyecan başladı. Önümüzdeki hafta diğer öğrencilerimizin okullarına başlaması ile birlikte yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamış olacağız" dedi.

  Milli Eğitim Müdürü öğretmenlerle birlikte Milli Eğitim Bakanı Yusuf TEKİN'in tele konferansını dinledikten sonra okul öncesi ve birinci sınıfları ziyaret etti.