Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 101. yaş günü, Taşova ilçesinde düzenlenen bir törenle kutlandı. Taşova CHP İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlik, 8 Eylül 2024 tarihinde saat 14:00’de Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi.

Tören, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için yapılan saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Etkinlikte, CHP Taşova İlçe Başkanı Ömer Sayan, partinin 101. yaş günü dolayısıyla bir konuşma yaptı. Konuşmasında, CHP’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundaki rolüne ve Cumhuriyet değerlerine olan bağlılığa vurgu yaptı.

Programa, Taşova Belediye Başkanı Ömer Özalp, Taşova CHP İlçe Başkanlığı'nın yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Etkinlikte, CHP’nin geçmişten günümüze sürdürdüğü mücadeleler ve vizyonu üzerine düşünceler paylaşıldı.

CHP’nin 101. yaş gününde gerçekleştirilen bu anlamlı tören, partinin köklü geçmişini ve Atatürk’ün mirasını yaşatma konusundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.