Fotoğraf Sanatçısı ve TFGK Türkiye Fotoğrafçılar ve Gezi Kulübü Kurucusu, Oyuncu Barış Kerim Cesur, çeşitli programlar kapsamında Merzifon Belediyesinin konuğu olarak Merzifon’a geliyor. Sanatçı, Merzifon’un doğal güzelliklerini, tarihi yapılarını ve halkını fotoğraflamak için çeşitli etkinliklerde bulunacak.

Cesur, ilk olarak 17 Ekim’de ilçeye gelecek. 18 Ekim itibarıyla Amasya ve Merzifon’u fotoğraflamak üzere yola çıkacak olan sanatçı, radyo programına konuk olacak. Etkinlikler 20 Ekim Pazar günü başlayacak; ilk olarak, Belediye Binası önünden başlayacak olan FOTO SAFARİ programıyla fotoğraf severler Merzifon’u keşfedecek. Aynı gün, Akif Gülle Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceği fotoğraf sunumu ile söyleşi ve konferans programı ile Merzifon’daki programını sonlandıracak. Cesur, 22 Ekim’de şehirden ayrılacak.

CESUR  BİZLERE VERDİĞİ DEMEÇTE:

"17-22 Ekim tarihleri arasında Amasya ve Merzifon başta olmak üzere, güzel ve kaliteli fotoğrafların ortaya çıkacağı, eğlenceli anların yaşanacağı bir çekim ve etkinlik süreci diliyorum. Umarım fotoğraf meraklısı gençler başta olmak üzere fotoğraf sevdalıları etkinliklere katılır ve kadrajlarına yenilik katmış olurlar."