İlçemiz Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren Akgül Büfe ve Lokanta'nın sahibi genç girişimci Tayyip Akgül, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nde yerel basın mensuplarını lokantasında ağırlamıştı.

  “21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü”nde de gazetecileri unutmayan Akgül, yaptığı konuşmada gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu vurgulayarak, “Zorlu şartlar altında gece gündüz demeden, her yerde haber yapmak için emek veren basın emekçilerinin Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum. Toplumsal değerlere saygılı, kişi hak ve özgürlüklerine bağlı, zaman gözetmeksizin çalışan siz basın mensuplarımızın emeği çok büyük. İlçemizin kalkınması noktasında büyük katkılar sunuyorsunuz. Bu anlamda bizim için çok önemlisiniz. Bizler sizi seviyoruz. Akgül Büfe ve Lokanta olarak kapımız her zaman sizlere açıktır” dedi.

  Sitemiz Editörü Ahmet Günaydın ise, “Yaptığımız işin bilincindeyiz ve ilçemiz ile çevresindeki olup bitenleri en hızlı şekilde sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Mesleğimiz o kadar önemli ki, yıl içinde 4 farklı günde kutlanıyor. Dünyada hiçbir meslek grubunun bu kadar günü yok. 10 Ocak: ‘Çalışan Gazeteciler Günü’, 3 Mayıs: ‘Dünya Basın Özgürlüğü Günü’, 24 Temmuz: ‘Basın Özgürlüğü için Mücadele Günü’ ve 21 Ekim: ‘Dünya Gazeteciler Günü’ olarak anılıyor. Bu anlamlı organizasyonu düzenleyen Akgül Büfe ve Lokanta sahibi Tayyip Akgül ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

  Yemeğe; Taşova.gen.tr Editörü Ahmet Günaydın, Amasya Ajans sahibi Ali Osman Kaymak ve Taşova Net Editörü Erhan Gündüz katılırken, Anka Haber Ajansı Muhabiri Rafet Öztürk ve Taşova Havadis Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve İHA Muhabiri Serdoğan Sıvacı, il dışında oldukları için katılamadılar.